Om HealthPro Academy

Healthpro academy

Efter att ha mött den amerikanske affärsmannen och entreprenörsmentorn Kane Minkus hösten 2015 började en gammal dröm att mogna och hon bestämde sig att göra slag i saken: Nu skulle det utbildas! Närmare bestämt utbilda och hjälpa andra som befinner sig i endera stadie av sitt företagande och som behöver hjälp, utbildning och någon som håller dem i handen! HealthPro Academy föddes!

Drivkrafterna bakom HealthPro Academy är:
• att få ett bättre klimat i branschen där man stöttar varandra och samarbetar inom och över yrkesgränserna
• att alla som startar eget företag ska få tillräcklig och specialanpassad information så att inte ens dröm faller på det i alla fall
• att alla kunder ska känna att det är professionella och passionerade terapeuter som bemöter dem och deras behov

Vem är då HealthPro Academy till för? Läs här ett utdrag ur en intervju som gjordes inför lanseringen av HealthPro Academy:

- Vår genomgående tanke är att utbilda våra kollegor inom hälso- och skönhetsbranschen så som massörer, kiropraktorer, hudterapeuter, PT's med flera i hur man går från det vanliga läget som utarbetad terapeut som ändå inte får det att gå ihop antingen i tid med familjen, lön som motiverar till att fortsätta slita eller en tillräckligt inspirerande utveckling som person och terapeut, till just precis det man inte trodde var nåbart: En välavlönad och motiverad terapeut med energigivande kunder och ett tydligt och inspirerande mål med en plan för att nå den.

Hela intervjun kan du läsa här.