Om Anna Matti

Anna Matti - affärscoach

Anna Matti

Anna Matti är kvinnan som alltid har något på gång, är energisk och social. Det är inte mycket som får henne att se negativt på livet!

Med genuint intresse och engagemang hjälper hon alla som vill komma framåt med sin hälsas, sitt företags och sin personliga utveckling!

Som massageterapeut och PT i det egna bolaget Mattikroppen AB har hon arbetat med både företagsdriften och i det praktiska arbetet med kunder sedan 2002 och gjort resan från nystartad och förvirrad, till fullbokad och överväldigad och till framgångsrik och målinriktad.

Det här utdraget ur en intervju från 2014 står sig fortfarande på frågan vad Anna tycker är det bästa med att driva eget företag (hela intervjun kan du läsa här):

-Det bästa är att mina arbetstider är skapligt flexibla så att det kan passa med ett barn i familjen. Jag har inte heller någon chef som ger mig order eller trista arbetsuppgifter jag inte vill göra. Jag har tagit fem veckors semester varje år sedan jag startade företaget! Det är jag som bestämmer vilka mål jag vill nå och har full makt att göra det som krävs för att nå dem!

Vill du också nå den vardagen och ännu längre? Hur skulle det kännas för dig att gå till jobbet helt sprudlande av energi och med stora planer och mål för dagen och livet? Anna meddelar att det känns helt fantastiskt och hon vill gärna hjälpa dig nå dit också! Hur? Jo genom att ge dig av all den kunskap och erfarenhet som hon har byggt upp under åren!