Maximera dina framgångar & spara värdefull tid!

DET ABSOLUT VIKTIGASTE DU BEHÖVER KUNNA FÖR ATT TA DITT FÖRETAG VIDARE DIREKT FRÅN START!

VAD INNEHÅLLER START-PROGRAMMET?

START-programmet är de 4 första delarna av Online Academy som består av 7 avsnitt.
De här 4 är speciellt viktiga för dig som:
• Är nystartad egenföretagare inom hälso- eller skönhetsbranschen
• Har varit igång ett tag men som behöver få bättre fart på säljandet, få fler kunder eller få ner antalet timmar du spenderar på företaget!

JA TACK!

Under november har vi mässyra så alla som interagerat med oss under mässorna STHLM EGET FÖRETAG eller FIT FOR LIFE WKND får nu 50% rabatt på STARTPAKETET! Klicka på knappen ovan och ange rabattkod MÄSSYRA vid din beställning.

Innehåll Del #1

I första avsnittet håller vi fokus på det som ska vara den röda tråden genom hela ditt liv som företagare, dina mål och vad som motiverar dig! Hur sätter man inte bara inspirerande men också drivande mål som verkligen blir uppfyllda? Det får du reda på här!

Innehåll Del #2

Du kanske har hört att det är en mättad marknad som du ska ge dig ut på och att du gör bäst i att ta alla kunder du får tag på om du ska klara dig? I beg to differ! Om du gör övningarna i det här avsnittet så kommer du få klart för dig att det i stort sett är det motsatta som gäller om du ska kunna jobba med glädje och energi och ändå få mer pengar i kassan än dina konkurrenter!

Innehåll Del #3

Här fortsätter vi din utbildning genom att se hur du ska marknadsföra dig på allra bästa sätt både online och ute i verkliga världen. Du kommer snart inse att det inte alls är så krångligt som många vill få det att verka och att det dessutom är väldigt kul!

Innehåll Del #4

SÄLJ! Oj, skrämde jag dig nu? Eller suckar du uppgivet och är sugen på att ignorera det här avsnittet? Gör inte det för här får du en steg-för-steg metod som gör att du kommer sälja med glädje och dina kunder kommer älska dig för det! Jag lovar!

START-programmets innehåll

Här får du en lista på de områden vi täcker med START-programmet.

  • Lär dig sätta mål som driver dig framåt och blir uppfyllda
  • Skapa en strategi för hur, var och när du ska synas i sociala medier
  • Lär dig mingla, nätverka och skapa kontakter i den verkliga världen också
  • Få verktyg för hur du kan sälja utan att sälja
  • Inspirerande intervjuer med branschkollegor som lyckats
  • Bra erbjudanden på de tjänster du specifikt behöver när du precis startar eller behöver förändra
  • Intervju med ett proffs på sociala medier och marknadsföring
  • Tips på bra böcker och filmer
  • Recensioner av appar och tjänster som vi rekommenderar för just dig

"Jag blev glatt överraskad över de mycket praktiska och effektiva verktyg och övningar som ingick i utbildningen! Det var en grundlig utbildning som täcker alla aspekter och coachningen kändes personlig och givande. Resultatet blev att det nu är väldigt tydligt var jag behöver förbättra för att nå de resultat jag vill nå men som hittills verkat omöjliga!"

Terese Massageterapeut och hudvårdsterapeut med eget företag sedan 2012

"Jag har inte ens gått färdigt min PT-utbildning än men har ändå startat mitt företag. Online Academy har varit klockrent för mig eftersom jag parallellt med skolan har kunnat sätta bollen i rullning med att skapa mitt varumärke och börja sälja in mina tjänster! Jag har helt klart ett försprång till mina kompisar nu!"

Erik Blir färdig PT december 2016

PASSA PÅ IDAG FÖR ATT TA DEL AV STARTKAMPANJEN!
BARA 399 KR EXKL MOMS!