Vill du bli framgångsrik?

Vill du leva gott på din verksamhet och tjäna mer?

Med hjälp av GROW så får du hjälp att starta din väg som egen företagare inom hälso- och skönhetsbranschen på bästa sätt och vidareutveckla verksamheten hela vägen till succé!
När man har drivit eget ett tag så är det lätt att tiden går åt att driva företaget istället för att jobba med dina kunder. Hur du ser till att använda din tid på bästa sätt och tjänar så mycket som möjligt, och mycket mer lär du dig i GROW.
Här berättar grundaren Anna Matti mer om vad du får ut av GROW:

Låter det bra?

Anna Matti

Som massageterapeut och PT i det egna bolaget Mattikroppen AB har hon arbetat med både företagsdriften och i det praktiska arbetet med kunder sedan 2002 och gjort resan från nystartad och förvirrad, till fullbokad och överväldigad och till framgångsrik och målinriktad.

Efter att ha mött den amerikanske affärsmannen och entreprenörsmentorn Kane Minkus hösten 2015 började en gammal dröm att mogna och hon bestämde sig att göra slag i saken: Nu skulle det utbildas! Närmare bestämt utbilda och hjälpa andra som befinner sig i endera stadie av sitt företagande och som behöver hjälp, utbildning och någon som håller dem i handen! HealthPro Academy föddes!

Du som ska starta eget eller redan driver eget har säkert en massa funderingar och oklarheter som tar energi från dig dagligen? Så är det för oss alla! Och hur får man då svaren eller klarheten i dem?

Jo man går Online Academy såklart!

Låt henne hjälpa dig!

Om det här är du så är GROW rätt för dig:


• Du som är utbildad inom hälsa eller skönhet och verksam i Skandinavien
• Du som är nystartad egen företagare och vill veta hur du når ditt drömläge
• Du som har drivit ditt företag ett tag och behöver komma vidare framåt
• Du som är framgångsrik men inte tjänar tillräckligt mycket för att vara nöjd

Klicka här!

Vill du ha mer info?

För att få mer info om HealthPro Academy och vad vi kan göra för dig, fyll i ditt namn och emailadress så ska du få det!

privacy Ditt förtroende är viktigt för oss och vi värnar din privacy